Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα www.lf.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΗ με ΑΦΜ 137263740, ΔΟΥ ΘΗΒΑΣ και έχει έδρα στο 4ο χλμ παρακαμπτήριου οδού Θήβας-Λειβαδίας, ΤΚ:32200, τηλέφωνο +30 2262 100368.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας συγκεκριμένων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα*, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της.
Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).
*Προαιρετικά για τους επαγγελματίες αγρότες θα ζητείται και η περιοχή καλλιέργειας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Η ιστοσελίδα www.lf.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές.
Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. 
Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
Τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση είναι γεωργικά φάρμακα, λιπάσματα, σπόροι, αγροτικά εργαλεία, φυτοχώματα, προϊόντα δημόσιας υγιεινής, ζωοτροφές, είδη κήπου και προϊόντα συναφή με τον κήπο.
Πληροφορίες χρήσης και λεπτομέρειες για τη χρήση αυτών διατίθενται στην ιστοσελίδα μας και μπορείτε να τις αναζητήσετε ακολουθώντας τις οδηγίες περιήγησης και επιλέγοντας το συγκεκριμένο προϊόν.
Όλα τα προϊόντα επιβαρύνονται με το ΦΠΑ 24% είτε 13% ακολουθόντας πιστά τις εκάστοτε διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει σε εσάς τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:
Με τη χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.
Το www.lf.gr έχει προβλέψει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα για την ασφάλεια των συναλλαγών
        σας με τη χρήση κάρτας.
Με αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση 2,46€ σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
του συνεργάτη-μεταφορέα μας έως και 500€.
Πληρωμή με μετρητά ή/και πιστωτική χρεωστική κάρτα στα μηχανήματα POS κατά την
        παραλαβή από το φυσικό κατάστημά μας. Δεκτοί όλοι οι τύποι καρτών.
Με τραπεζική κατάθεση στους εταιρικούς λογαριασμούς τραπεζών. 

Eurobank
   Αρ. Λογαριασμού: 0026.0146.75.0201144040
   Αριθμός ΙΒΑΝ: GR5802601460000750201144040
   Δικαιούχος: Λιακόπουλος Ευάγγελος - Φυτοτεχνική 

  ALPHA BANK
  Αρ. Λογαριασμού: 231002330000518
  Αριθμός ΙΒΑΝ: GR5001402310231002330000518
  Δικαιούχος:Λιακόπουλος Ευάγγελος  - Φυτοτεχνική

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  Αρ. Λογαριασμού: 5155086505233
  Αριθμός ΙΒΑΝ: GR1501721550005155086505233
  Δικαιούχος Λιακόπουλος Ευάγγελος - Φυτοτεχνική


Τέλος, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εάν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη ή τιμολόγιο. Το τιμολόγιο εκδίδεται σε αγρότες, εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες που θα συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τα παρακάτω στοιχεία: 
Επωνυμία εταιρείας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.  


ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Ο καταναλωτής υποχρεούται να γνωστοποιήσει τα πραγματικά προσωπικά του στοιχεία και την ισχύουσα διεύθυνσή του σε περίπτωση που επιλέξει την παράδοση σε χώρο της επιλογής του, να πληρώσει το αντίτιμο για τη σύμβαση, με τον τρόπο και στον χρόνο που συμφωνείται.

Σε περίπτωση αναιτιολόγητης υπαναχώρησης του καταναλωτή, το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση (εξαιρείται η αναγκαία διαχείριση για να διαπιστωθούν η φύση, η λειτουργία και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος), στη συσκευασία με την οποία παραλήφθηκε και μαζί με όλα τα έγγραφα (ΔΑΤ, απόδειξη λιανικής κτλ.) που το συνόδευαν.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε επιτυχώς μια παραγγελία μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.lf.gr θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:
1. Δημιουργία με λογαριασμού χρήστη με γνωστοποίηση προσωπικών σας στοιχείων όπως  περιγράφεται στο άρθρο 1.
2. Επιλογή προϊόντων μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
3. Επιλογή και επιβεβαίωση τρόπου αποστολής και πληρωμής.
4. Ενημέρωση από το διαχειριστικό σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος για την  κατάσταση της παραγγελίας σας (επιβεβαίωση παραγγελίας- αποστολή παραγγελίας-  ολοκλήρωση παραγγελίας)

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας (ή μέρος αυτής) επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2262 100368 ή με email στο [email protected] για να διεκπεραιωθεί το αίτημα σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ακύρωση μια παραγγελίας είναι εφικτή να γίνει μέχρι και τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά από αυτό το χρονικό σημείο η ακύρωση της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμη. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ.
Η ικανοποίηση του πελάτη είναι μια από τις βασικές αξίες της εταιρείας μας. Σε κάθε περίπτωση σας  επισημαίνουμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά τη στιγμή της παραλαβής τους. Ωστόσο, εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να μας καλέσετε άμεσα στο +30 2262 100368 για διευθετήσετε το ζήτημα με τον εκπρόσωπο Εξυπηρέτησης Πελατών.
 
Όσοι χρήστες προβαίνουν σε αγοραπωλησίες μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν το δικαίωμα να προβούν σε υπαναχώρηση*, χωρίς την υποχρέωση να δικαιολογήσουν την ενέργεια του αυτή, από την αγοραπωλησία εντός 14 ημερών από τη λήψη της παραγγελίας τους συνοδευόμενη από τη φόρμα υπαναχώρησης .

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν από τον πελάτη ακριβώς στην ίδια κατάσταση που τα παρέλαβε και επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής. 

Μπορείτε να στείλετε την φόρμα υπαναχώρησης ηλεκτρονικά στο [email protected], με φαξ στο 2262028012 και ταχυδρομικά στη διεύθυνση 4ο χλμ Παρακαμπτήριου Θήβας-Λειβαδείας, τ.κ 32200. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση του αιτήματός σας για υπαναχώρησης.

ΛΟΙΠΑ

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε (εμείς ή οι συνεργάτες-μεταφορείς) τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ
Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.lf.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.
H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ
Το εφαρμοστέο δίκαιο που θα διέπει τη λειτουργία του www.lf.gr είναι το Ελληνικό και αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια.