Πως να αντιμετωπίσω τα σαλιγκάρια.

Πως να αντιμετωπίσω τα σαλιγκάρια.
The Gardener

Πως να αντιμετωπίσω τα σαλιγκάρια.

Ίσως σκέφτεσαι, επιτέλους, μπήκε το φθινόπωρο, λίγο βροχή και άραγμα στον καναπέ...
Όμως μαζί με τις βροχές του φθινοπώρου κάνουν και επίσημα την εμφάνισή τους οι μικροί μας φίλοι, αυτοί που κουβαλούν τα σπίτια τους στην πλάτη  του, τα σαλιγκάρια. Πιο επιστημονικά λοιπόν, τα σαλιγκάρια είναι μαλάκια καλυμμένα από κέλυφος που φέρουν τις δύο χαρακτηριστικές τους κεραίες. Δραστηριοποιούνται όποτε επικρατεί υγρασία και κυρίως μετά από έντονες βροχοπτώσεις ή κατά την διάρκεια της νύχτας. Την μέρα, όμως, κρύβονται στην σκιά, στο έδαφος, κάτω από πέτρες ή ξύλα που κρατούν την υγρασία, γι’ αυτό και δύσκολα τα διακρίνουμε.
Σε περιόδους ξηρασίας, υποχωρούν στο εσωτερικό του κέλυφούς τους και σφραγίζουν την είσοδο με αποξηραμένη βλέννα, το επίφραγμα, όπως ονομάζεται. Σε αύτη την κατάσταση βρίσκονται σε ένα είδος "νάρκης" και μπορούν να επιβιώσουν χωρίς νερό για μήνες. Μετακινούνται πολύ αργά αφήνοντας πίσω τους χαρακτηριστικά ίχνη από βλέννα που παράγουν.

Όταν πεινάσουν, κάνουν εφόδους στους κήπους  μας για να φάνε από τα τρυφερά μαρούλια και το σπανάκι μέχρι τις βουκαμβίλιες και τις ελιές. Αν έχεις παρατηρήσει να εμφανίζονται ως δια μαγείας τρυπούλες στα φύλλα των φυτών και των λαχανικών σου ή ακόμα και να εξαφανίζονται οι κορυφές τους αλλά και όλοι οι καρποί, καθώς και αν έχεις προσέξει χαρακτηριστικές γυαλιστερές γραμμές τότε τα σαλιγκάρια και οι γυμνοσάλιαγκες είναι ήδη στον κήπο σου.

Για την άμεση αντιμετώπιση των σαλιγκαριών και για να απαλλαγείς απο τις ζημιές που σου προκαλούν  το www.lf.gr σου έχει την λύση!

Σας παρουσιάζουμε τα πιο οικονομικά και αξιόπιστα σαλιγκαροκτόνα της αγοράς!

Σαλιγκαροκτόνο Carakol, μόνο 5,90€

Κατάλληλο για σαλιγκάρια και γυμνοσάλιαγκες (Λείμακες, Αρίονες). Εφαρμόζεται σε καλλιέργειες σπορείας, ανθοκομικές, λαχανόκηπους, δενδρώνες και καλλιεργούμενους αγρούς, μετά από βροχές, καθώς ο ειδικής επεξεργασίας κόκκος του δεν επηρεάζεται από αυτά. Αναφερόμαστε σε ένα πρωτοποριακό σύστημα παραγωγής δολωματικών μικρόκοκκων 100% ομοιόμορφων με μοναδικά χαρακτηριστικά : 
  • Ομοιόμορφο διασκορπισμό
  • Κόκκο χωρίς σκόνη
  • Ταχύτατη δράση
  • Σταθερή δομή εντατικής υγρασίας
  • Αβλαβές για τις καλλιέργειες
  • Άοσμο 
  • Εύκολο σε εφαρμογή

Βιολογικό Απωθητικό Σαλιγκαριών "Bio Disabituante Lumache" 5,90€

Καθότι 100% φυσικό προϊόν από πυριτικό μαγνήσιο, γνωστό για την ικανότητά του απορρόφησης υγρασίας το βιολογικό απωθητικό σαλιγκαριών στεγνώνει το νερό στο έδαφος και δημιουργείται ένα ξηρό στρώμα, δυσάρεστο για τα σαλιγκάρια και τους γυμνοσάλιαγκες που για να το αποφύγουν, απλά απομακρύνονται. Φοβερό ε;
Τα χαρακτηριστικα του Bio Disabituante Lumache είναι:
  • Δεν είναι σαλιγκαροκτόνο, αλλά απωθητικό!100% φυσικό προϊόν σε κόκκους
  • Κατάλληλο για τη γλάστρα αλλά και για τον κήπο
  • Δεν είναι σαλιγκαροκτόνο, αλλά απωθητικό!
  • Απλό στη χρήση, όλο το χρόνο
Όδηγίες χρήσης και διάρκεια:
Απλώστε μια λωρίδα κόκκους γύρω από τη γλάστρα, γύρω από τα φυτά στον κήπο. Διαρκεί αρκετό καιρό. Αρκεί 1 εφαρμογή το μήνα. Είναι δραστικό και σε αρκετά υγρό περιβάλλον.

Παράγγειλε τώρα μέσα από το www.lf.gr και αντιμετώπισε με αποτελεσματικότητα και ευκολία τα σαλλιγκάρια στο σπίτι ή στον κήπο σου!

Για περισσότερες πληροφορίες και τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινώνησε στο 2262 100368, εργάσιμες ημέρες και ώρες!