Μυρμήγκια στο Σπίτι - Επιτέλους, τέλος!

Μυρμήγκια στο Σπίτι - Επιτέλους, τέλος!
The Gardener

Λύσεις για την καταπολεμηση των μυρμηγκιών στο σπίτι από την ομάδα του www.lf.gr

Μυρμήγκια στο σπίτι. Μια ιστορία που κρατά αιώνες.

Μυρμήγκια. Πριν μάθουμε πως να τα αντιμετωπίσουμε ας μάθουμε μερικά πράγματα για αυτά
Ταπεινά, ασήμαντα μα χτίζουν αυτοκρατορίες ακόμα και μέσα στο σπίτι σου! Τα μυρμήγκια εμφανίστηκαν στην Γη κατά την Κρητιδική περίοδο, 110-130 εκατομμύρια χρόνια πριν το σήμερα και κατοικούν τον πλανήτη μας πολύ νωρίτερα από ότι ο Άνθρωπος!

Είναι κοινωνικά, καθώς ζουν κατά ομάδες και δημιουργούν φωλιές μέσα ή γύρω από το σπίτι μας σε γκαζόν, τοίχους, κούτσουρα, ακόμα και κάτω από τα θεμέλια. Είναι εργατικά και δυνατά έντομα, αφού μπορούν να σηκώσουν εώς και 25 φορές το βάρος τους. Το κάθε ένα ξεχωριστά, επιτελεί ένα συγκεκριμένο έργο, από φύλαξη φωλιάς ως και αποθήκευση και τακτοποίηση των τροφών.

Η αγάπη τους για...εργασία τα κάνει να "εισβάλλουν" στο σπίτι μας ακόμα και από τις πιο μικρές ρωγμές, αναζητώντας τροφή και νερό σε ντουλάπια και πάγκους κουζίνας. Η παρουσία τους εκτός από δυσάρεστη μπορεί να γίνει και άκρως επικίνδυνη, κάθως μολύνουν το φαγητό και μερικά από αυτά δαγκώνουν ή κεντρίζουν, και επειδή μεταφέρουν με το σώμα τους μικρόβια πιθανώς να μολύνουν απευθείας τον άνθρωπο!

Καταπολέμηση μυρμηγκιών στο σπίτι

Η αντιμετώπιση των μυρμηγκιών δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθότι έχει παρατηρηθεί ότι μόλις απειληθούν μπορούν να μεταφέρουν πολύ γρήγορα τις αποικίες τους!  Μην παραξενευτείς αν νομίσεις ότι ξεμπέρδεψες να βρεις μια φωλιά σε άλλο σημείο του σπιτιού!
Για το λόγο αυτό στο www.lf.gr φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε τα πλέον κατάλληλα προϊόντα για την εξολόθρευση των μηρμηγκιών στο σπίτι!

Αγόρασε τώρα μια αποτελεσματική παγίδα για μυρμήγκια από τις παρακάτω:

Επιλέξε τις έτοιμες παγίδες για μυρμήγκια καθότι είναι εύκολες στην εφαρμογή και ακίνδυνες για παιδιά!

Καταπολέμηση μυρμηγκιών με σκευάσματα σε σκόνη

Ιδανικό για πρεβάζια, εισόδους και εξωτερικούς χώρους!

Τζελ (gel) για τα μυρμήγκια

Εύκολη λύση για εσωτερικούς χώρους! Η διάρκεια των τζελ φτάνει εώς και 6 μήνες!

Παράγγειλε τώρα μέσα από το www.lf.gr και καταπολέμησε με αποτελεσματικότητα και ευκολία τα μυρμήγκια στο σπίτι σου! Για περισσότερες πληροφορίες και τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινώνησε στο 2262 100368, εργάσιμες ημέρες και ώρες!

TIP: Για την πλέον ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των εντόμων σε σπίτια και επαγγελματικούς  χώρους σας προτείνουμε το πακέτο απεντόμωσης που έχουμε δημιουργήσει για εσάς!

Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ομάδα των γεωπόνων του www.lf.gr για να μάθεις για την δοσολογία και τον τρόπο εφαρμογής των εντομοκτόνων!
Το ήξερες ότι....
κατά την διάρκεια έρευνάς επιστήμονες ανακάλυψαν στην ζούγκλα του Βόρνεο (Μαλαισία) ένα είδος μυρμηγκιών τα Colobopsis Explodens, τα οποία λειτουργούν ως καμικάζι αυτοκτονίας, δηλαδή μόλις νιώσουν οποιαδήποτε απειλή ανατινάζονται και βγάζουν μία κίτρινη ουσία που θα κρατήσουν τον εχθρό μακριά. Το ίδιο το μυρμήγκι πεθαίνει θυσιάζοντας την ζωή του για να προστατέψει τα υπόλοιπα μέλη της αποικίας!