Μπες στην διαδικτυακή κοινότητα του www.lf.gr!

Μπες στην διαδικτυακή κοινότητα του www.lf.gr!
The Gardener

Μεγαλώνουμε και η συμβολή σας στην ανάπτυξή μας δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη!

Μετρώντας 2 και πλέον έτη απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας ως το πιο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα για τον επαγγελματία αγρότη αλλά και -τον παθιασμένο με τις καλλιέργειές του- κηπουρό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας και την προτίμησή σας!


Εμείς, οι άνθρωποι του www.lf.gr σκεφτόμαστε διαρκώς τρόπους για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά και να μπορέσουμε να δώσουμε απαντήσεις για κάθε τι που προβληματίζει εσάς και τις καλλιέργειές σας, όποιες και αν είναι αυτές!


Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε μια ομάδα στο Facebook όπου εκεί θα μπορείτε να έρχεστε σε άμεση επαφή με τους εξειδικευμένους γεωπόνους μας, να επικοινωνείτε με άλλους επαγγελματίες που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς μαζί σας και τέλος, να έχετε προνομιακή πρόσβασή σε προϊόντα και προσφορές!

Όσοι από εσάς λοιπόν έχετε λογαριασμό στο Facebook, κάντε κλικ ΕΔΩ και θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ομάδα μας, όπου θα πρέπει να κάνετε αίτημα για να σας αποδεχτούμε! Μην ανησυχείτε, δεν θα αφήσουμε κανέναν απέξω! 

Για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, έχουν θεσπιστεί κανόνες και "κόκκινες γραμμές" ώστε να διασφαλιστεί ο σκοπός της. Το κάθε μέλος πρέπει να σέβεται την ομάδα και τα μέλη αυτής για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τον δικό μας χώρο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων! 

Σας περιμένουμε όλους να δημιουργήσουμε μια αγροτική και κηπουρική παρέα με στόχο να μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρίες!

Μη ξεχάσεις να μας ακουλουθήσεις και στα υπόλοιπα Social Media!


Facebook page: www.facebook.com/lfofficialpage/
Facebook group: www.lf.gr | Online Κοινότητα για Αγρότες & Κηπουρούς!
Instagram page: @lf.gr