TERRA COBRE, το πρώτο προϊόν με τη σφραγίδα του www.lf.gr

TERRA COBRE, το πρώτο προϊόν με τη σφραγίδα του www.lf.gr

TERRA COBRE, το πρώτο προϊόν με τη σφραγίδα του www.lf.gr

Μέσα από 4 έτη επιτυχημένης πορείας και πρωτοπορίας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το ηλεκτρονικό κατάστημά www.lf.gr και η εταιρεία “Λιακόπουλος Φυτοτεχνική” παρουσιάζει την πρώτη σειρά από προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private label) για επαγγελματίες αγρότες και ερασιτέχνες καλλιεργητές της γης. Με γνώμονα την απόδοση αλλά και τις ανάγκες της σύγχρονης καλλιέργειας, δημιουργήσαμε το TERRA COBRE, έναν βιολογικό υγρό χαλκό για όλες τις καλλιέργειες. 

Βιολογικός Υγρός Χαλκός TERRA COBRE

Το TERRA COBRE είναι ένα σκεύασμα υγρού χαλκού με μοναδική σύνθεση και εγγυημένη αποτελεσματικότητα. Η σύνθεσή του προλαμβάνει τροφοπενίες χαλκού, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και τη παραγωγή αντιοξειδωτικών. Επίσης, ενισχύει με φυσικό τρόπο το κυτταρικό τοίχωμα των φυτικών ιστών. 

Είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε όλες τις καλλιέργειες χωρίς να δημιουργεί στρες στα φυτά. Απορροφάται άμεσα από τους φυτικούς ιστούς και δεν αφήνει ίχνη ή κηλίδες στο φύλλωμα ή/και τους καρπούς.Ο χαλκός είναι σε μορφή γλυκονικού οξέος. Η σύνθεσή του είναι 6,5% w/w, σε υγρή μορφή.

Πλεονεκτήματα Υγρού Χαλκού TERRA COBRE

  • Συμπλοκοποιημένος χαλκός με γλυκονικά 
  • Άμεση απορρόφηση από το φυτό λόγω της μοναδικής του σύνθεσης
  • Ενισχύει την παραγωγή φυτοαλεξινών
  • Ενδυναμώνει τα κυτταρικά τοιχώματα
  • Με έγκριση για χρήση σε βιολογικές καλλιέργειες

Ο υγρός χαλκός TERRA COBRE βγαίνει σε 3 διαφορετικές συσκευασίες των 5 λίτρων, 1 λίτρου και 250ml. Η τιμή τους είναι 65,00€, 15,00€ και 5,00€ αντίστοιχα.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: TERRA COBRE  




Μέσα στα ηλεκτρονικά ράφια του www.lf.gr ο επαγγελματίας αγρότης και ο ερασιτέχνης κηπουρός θα βρει αυθεντικά προϊόντα, από τους κορυφαίους προμηθευτές της παγκόσμιας αγοράς, σε τιμές που πραγματικά τον συμφέρουν. Η 40ετής εμπειρία και η ανοδική πορεία μας μέσα στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, δεν θα μπορούσε να συμβεί αν στο επίκεντρο δεν ήσουν ΕΣΥ που καλλιεργείς τη γη και απολαμβάνεις να φροντίζεις το μικρό σου μποστάνι και τον κήπο σου.


Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα ακολουθήσουν και άλλα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για να βάζεις στο τραπέζι σου τα δικά σου λαχανικά!