Παρουσίαση προϊόντων Alltech

Παρουσίαση προϊόντων Alltech

Παρουσίαση προϊόντων Alltech.

Αγαπητοί φίλοι,

το lf.gr είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα που φιλονενεί στα "ράφια" του τα πανίσχυρα προϊόντα Alltech και για το λόγο αυτό η ομάδα μας ετοίμασε μια για εσάς μια σειρά παρουσίασεων για να λάβετε γνώση των ιδιοτήτων και των χαρακτηριστικών των κορυφαίων βιολογικών σκευασμάτων.




Θα ξεκινήσουμε με το PROCROP ISR και στα επόμενα άρθρα μας θα ακολουθήσει η πλήρης γκάμα.
 
 
                                 

Δημιουργήθηκε για έναν και μοναδικό λόγο, να "οχυρώσει" το φυτό!
Η τεχνολογία του είναι σχεδιασμένη να παρέχει στο φυτό όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να τονώσει την άμυνα του φυτού απέναντι στο "στρες" που δημιουργούν οι συνθήκες του κλίματος και του εδάφους και επηρρεάζει άμεσα την παραγωγή.

Πιο αναλυτικά,το PROCROP ISR, εμπεριέχει ένα μοναδικό μείγμα από ενεργά συστατικά με στόχο να "θωρακίσουν" το φυτό. Ακόμα, η σύνθεσή του προτείνεται ως εναλλακτική επιλογή σε πρόγραμα θρέψης που μπορεί να συμπεριληφθεί χωρίς παρενέργειες μέσα σε ένα σύστημα διαχείρισης ασθενειών.
Σημαντική σημείωση είναι πως δεν αφήνει κανένα συνθετικό ή χημικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.
Όλα τα παραπάνω οδηγούν στην καλλιέργεια ενός πανίσχυρου φυτού, που ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες και συμβάλει τα μέγιστα ώστε η καλλιέργειά σας να αποδίδει αυτό που σας αξίζει!

Είναι κατάλληλο για χρήση σε βιολογικές καλλιέργειες.

Εάν θέλεις να μάθεις πως μπορείς να βελτιώσεις την απόδοση της παραγωγής σου με την εφαρμογή του PROCROP
 ISR, στείλε μήνυμα με όσο δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες για την καλλιέργειά σου στο [email protected] ή στη σελίδα μας στο Facebook και ο εξειδικευμένος γεωπόνος μας θα σου απαντήσει το συντομότερο δυνατό! 

Παράγγειλε ηλεκτρονικά μέσα από το lf.gr το PROCROP ISR και κέρδισε 20€ για την επόμενη σου αγορά προϊόντων Alltech.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 30/9/2016