Νέα Σειρά Premium Σπόρων Από Την «Λιακόπουλος Φυτοτεχνική»

Νέα Σειρά Premium Σπόρων Από Την «Λιακόπουλος Φυτοτεχνική»

Η «Λιακόπουλος Φυτοτεχνική» προχώρησε σε μια πρωτοπωριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα, σχεδιάζοντας τη δική της σειρά premium σπόρων λαχανικών σε φακελάκια με στόχο να προσφέρει σε όλους τους κηπουρούς και ερασιτέχνες καλλιεργητές της γης, 100% βλαστικούς σπόρους, άριστης ποιότητας!

Η ιστορία πίσω από αυτή την απόφαση έχει αφετηρία εσάς, τους πελάτες και επισκέπτες του www.lf.gr. Μετρώντας 4 και πλέον έτη στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ανοίξαμε διαύλους επικοινωνίας με όλους εσάς που αγαπάτε την ελληνική γη και προσφέρετε το χρόνο σας για να την φροντίσετε, ώσπου αυτή να σας το ανταποδώσει με ένα όμορφο λουλούδι ή ένα λαχταριστό λαχανικό. Ακούσαμε τα προβλήματα σας και μοιραστήκαμε μαζί σας συμβουλές για την καλλιέργεια σας, αποκτώντας φίλους από την Θράκη μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι το Καστελόριζο.

Αναλύοντας τις πληροφορίες που μας δώσατε, εντοπίσαμε τι είναι αυτό που τις περισσότερες φορές δεν «δούλευε» και αποτελούσε το πρόβλημα των περισσότερων κηπουρών και μικροκαλλιεργητών.

Ο Σπόρος.

Ο Σπόρος είναι το θεμέλιο της κάθε προσπάθειας που γίνεται σε μπαλκόνια, κήπους και μποστάνια. Χωρίς καλούς σπόρους, εγγυημένης προέλευσης και βλαστικότητας όλος ο κόπος μπορεί να πάει χαμένος. Αυτό το πρόβλημα θέλαμε να λύσουμε και για αυτό δημιουργήσαμε την δική μας σειρά σπόρων, για να είστε σίγουροι ότι καμία προσπάθεια δε θα πάει χαμένη.

Premium Σπόροι Λαχανικών Σε Φακελάκια

Αποφασίσαμε να επενδύσουμε σε μια δύσκολη χρονική στιγμή στην δική μας ετικέτα premium σπόρων, με ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο, κατάλληλη για την διατήρηση και προστασία των σπόρων κατά την αποθήκευσή τους.
Θέσαμε υψηλά standards ποιότητας για να εξασφαλίσουμε την βλαστικότητα και την ομοιομορφία σε αυτή, αλλά και την απόδοση της καλλιέργειας. Τα χαρακτηριστικά της νέα σειρά σπόρων της «Λιακόπουλος Φυτοτεχνική» συνοψίζονται στα παρακάτω σημεία:

  • Κορυφαία & Εγγυημένη Ποιότητα Σπόρων
  • Υψηλή & Ομοιόμορφή Βλαστικότητα
  • Μεγάλη Απόδοση Στην Καλλιέργεια
  • Ειδικά Σχεδιασμένη Συσκευασία Με Zip
  • Μεγαλύτερη Ποσότητα Ανά Φάκελο

Ξεκινήστε λοιπόν χωρίς δεύτερες σκέψεις την δική σας την καλλιέργεια και απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας με τους καλύτερους σπόρους της ελληνικής αγοράς!

Γιατί… Το πιο νόστιμο λαχανικό είναι, το δικό σου!

Μερικά λόγια για το www.lf.gr, το #1 eshop για Αγρότες και Κηπουρούς!

Το www.lf.gr αποτελεί την ηλεκτρονική επέκταση της εταιρείας “Λιακόπουλος Φυτοτεχνική”, με έδρα τη Θήβα, Βοιωτίας. Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής και την ανάγκη για εξέλιξη και καινοτομία, δημιουργήθηκε το eshop με σκοπό να φέρει σε επαφή επαγγελματίες αγρότες, ερασιτέχνες καλλιεργητές και κηπουρούς με την μεγαλύτερη online γκάμα γεωργικών εφοδίων και ειδών κήπου, στις χαμηλότερες τιμές της εγχώριας αγοράς, με υψηλό επίπεδο after-sales service και ταχύτητα στην ετοιμασία και παράδοση των παραγγελιών.

Για το 2019 το www.lf.gr συγκέντρωσε ..         

  • 195.291 μοναδικούς επισκέπτες
  • 293.947 περιόδους σύνδεσης
  • 840,717 προβολές προϊόντων και άρθρων.

Γίνετε και εσείς μέλος αυτή της μεγάλης online κοινότητας ακολουθώντας το www.lf.gr στο Facebook και στο Instagram!

Επίσημη Σελίδα Facebook

Ομάδα Facebook

Instagram

Δείτε όλη τη σειρά σπόρων λαχανικών από το lf.gr στη gallery παρακάτω: