3+1 λόγοι για να αγοράσεις ηλεκτρονικά από το www.lf.gr

3+1 λόγοι για να αγοράσεις ηλεκτρονικά από το www.lf.gr

3+1 λόγοι για να αγοράσεις ηλεκτρονικά από το www.lf..gr

Το www.lf.gr αποτελεί το πιο σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα για επαγγελματιές Αγρότες αλλά και εραστιτέχνες κηπουρούς παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα από προϊοντα, καλύπτοντας το μεγαλύτερο φάσμα καλλιεργειών!


Σχεδιάσαμε έναν ηλεκτρονικό προορισμό με γνώμωνα την εξυπηρέτηση του πελάτη όπου και αν βρίσκεται στην Ελλάδα, προσφέροντας τα κορυφαία προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Πιστεύουμε πολύ σε αυτό που κάνουμε και θέλουμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι ώστε να γίνουμε πραγματικοί σύμμαχοί σας στον δύσκολο αγώνα που δίνεται καθημερινά! Θέλουμε συνεχώς να σας δίνουμε έναν λόγο να μας εμπιστεύεστε και να μας προτιμάτε για τις ηλεκτρονικές σας αγορές!

Βασικά έχουμε να σας δώσουμε παραπάνω από ένα λόγο... πιο συγκεκριμένα 3+1 !

 

  1. Έχουμε δημιουργήσει για εσάς μια εύκολη εμπειρία αγορών! Κάθε προϊόν που φιλοξενείται στα ηλεκτρονικά ράφια του www.lf.gr ακολουθείται από μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία, λεπτομερή περιγραφή και κατανοητές οδηγίες χρήσης ώστε να ξέρετε τι αγοράζετε χωρίς αμφιβολία!
  2. Οι τιμές των προϊόντων είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές! Μέσα από τη μακρά πορεία στο χώρο, έχουμε επισυνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες με τους κορυφαίους προμηθευτές και εξασφαλίζουμε πολύ χαμηλές τιμές ώστε το κόστος να μην αποτελεί εμπόδιο στην φροντίδα της καλλιέργειάς σας ή στις απαραίτητες κηπουρικές σας εργασίες! Μην διστάσετε να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά για την κάλυψη μεγάλων ποσοτήτων και παραγγελιών!
  3. Γιατί παραλαμβάνετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει στην πόρτα σας! Μας εμπιστεύονται πελάτες από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, ακομά και σε απομακρυσμένα σημεία όπου δυστυχώς μπορεί να μην υπάρχει πρόσβαση σε τόσο μεγάλη γκάμα προϊόντων. Δίνουμε λύση σε κάθε σας ανάγκη και αυτό είναι που μετράει!  Η παράδοση γίνεται συνήθως σε 72 ώρες - εκτός εξαιρέσεων όπου μπορείτε να δείτε εδώ - σε ασφαλή συσκευασία, συνοδευόμενη πάντα με τα απαραίτητα έγγραφα. 

+1 Γιατί η εξυπηρέτησή σας δε σταματά στην πώληση! 

Η ομάδα των έμπειρων γεωπόνων μας είναι διαθέσιμη για ΔΩΡΕΑΝ συμβουλές και οδηγίες εφαρμογής των προϊόντων που αγοράζετε ώστε να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και να απολαύσετε τον κόπο σας γιατί πολύ απλά αυτό σας αξίζει!

Γίνετε λοιπόν μέρος της εμπειρίας που έχουμε δημιουργήσει και αποκτήστε έναν πραγματικό συνεργάτη που θα σας υποστηρίξει σε ό,τι και αν κάνετε!

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook, με email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2262 100368 και ζητήστε μας προσφορές, συμβουλές ή όποια άλλη απορία έχετε σχετικά την καλλιέργεια ή τον κήπο σας!

Γιατί στο www.lf.gr "καλλιεργούμε" σχέσεις εμπιστοσύνης...